לטגן את הבצל, להוסיף את השום והלבבות ולערבב, אחרי 5 דק' להוסיף את הכבדים והטחולים ולערבב.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את התבלינים והירק, ולהמשיך לערבב על להבה נמוכה כ-15 דק', או עד שנראה לך מוכן.
שלב 3
0 דקות
במידה ונראה לך יבש מדי ועומד להדבק למחבת, אפשר להוסיף מעט מים.
שלב 4
0 דקות
להוריד מהאש ולצנן.
שלב 5
0 דקות
לקחת טורטייה, להניח מהמעורב בשליש העליון.
שלב 6
0 דקות
למרוח מסביב לטורטייה בדבק שהכנו (קמח ומים) ולגלגל צמוד.
שלב 7
0 דקות
להניח אותם בתבנית אחת ליד השנייה ולהכניס לתנור חם, 200 מעלות, ל-5 דק' סמוך להגשה.
שלב 8
1 דקות
להניח כל טורטייה במרכז הצלחת ולקשט עם רוטב הסלסה ועלי פטרוזיליה או בזיליקום.
*ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות בעגבניות טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
לטגן את הבצל, להוסיף את השום והלבבות ולערבב, אחרי 5 דק' להוסיף את הכבדים והטחולים ולערבב.
שלב 2
מתוך
8
להוסיף את התבלינים והירק, ולהמשיך לערבב על להבה נמוכה כ-15 דק', או עד שנראה לך מוכן.
שלב 3
מתוך
8
במידה ונראה לך יבש מדי ועומד להדבק למחבת, אפשר להוסיף מעט מים.
שלב 4
מתוך
8
להוריד מהאש ולצנן.
שלב 5
מתוך
8
לקחת טורטייה, להניח מהמעורב בשליש העליון.
שלב 6
מתוך
8
למרוח מסביב לטורטייה בדבק שהכנו (קמח ומים) ולגלגל צמוד.
שלב 7
מתוך
8
להניח אותם בתבנית אחת ליד השנייה ולהכניס לתנור חם, 200 מעלות, ל-5 דק' סמוך להגשה.
שלב 8
מתוך
8
להניח כל טורטייה במרכז הצלחת ולקשט עם רוטב הסלסה ועלי פטרוזיליה או בזיליקום.
*ניתן להמיר את העגבניות המרוסקות בעגבניות טריות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0