המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המרינדה: טוחנים במעבד מזון את הבצל, הלימון והשמן.
מוסיפים את החרדל החלק ומערבבים.
מניחים את קוביות הטלה במרינדה. *ניתן להמיר את שוק הטלה בכתף טלה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים חרדל גרגירים ומשרים למשך 60 דקות.
מוציאים את הבשר מן המרינדה, מקמחים ומטגנים בשמן זית.
מוסיפים את המרינדה, היין ומעט מים ומבשלים על אש נמוכה 90 דקות.
מוסיפים את השזיפים, מלח, פלפל וסוכר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
כשהתבשיל מוכן, מוסיפים את הבצל הירוק ואת השקדים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0