המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצלים במעט שמן, עד לתחילת הזהבה.
מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים, הסוכר, הקינמון ויוצקים מים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים עד שלא נותרים נוזלים בסיר.
מומלץ להגיש עם קוסקוס.
מבשלים בערך 30 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0