המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את המשמשים והשזיפים לחצי. משרים במים לכ- 15 דקות. מסננים ושומרים את מי ההשריה.
בסיר גדול ושטוח מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפירות היבשים והתבלינים. מאדים מספר דקות, מוסיפים יין אדום שיכסה את תחתית הסיר, מכסים ומנמיכים אש למינימום.
מבשלים בערך 30 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם. אם יש צורך מוסיפים מעט ממי ההשריה של הפירות.
לקראת הסוף מוסיפים סוכר חום (אפשר להמיר בדבש, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), את השקדים והאגוזים, בוחשים ומכבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0