המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקרם - בקערת המיקסר עם וו הקצפה, שמים את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה, פודינג, 3/4 כוס סוכר וכפית תמצית וניל, ומקציפים לקרם יציב ואחיד.
להכנת הסירופ - שמים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס מים וכפית תמצית וניל, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל 4-5 דקות נוספות עד שהסירופ מסמיך מעט.
להרכבת הטרייפל: בכלי זכוכית גדול מסדרים שכבה של ביסקוטי, יוצקים 1/2 מכמות הסירופ על הביסקוטי, מורחים 1/2 מכמות הקרם ומסדרים פירות.
חוזרים על הפעולה שוב - שכבה של ביסקוטי, סירום, קרם ולמעלה עורמים יפה את הפירות שנשארו.
הערות ושדרוגים: - אפשר להכין את הטרייפל בכלי אחד גדול או בכוסות אישיות - כל פרי (או שילוב פירות) שאוהבים יעבוד כאן.. - אם משתמשים בעוגת ספוג, צריך לחצות אותה לרוחב (כדי שיהיו 2 שכבות), ולהתאים את קוטר העוגה לקוטר הכלי בו מגישים - אם רוצים להגזים (ואני בעד הגזמות) אפשר להוסיף מעל הכל גם קצפת
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0