המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים היטב את הירקות עם שמן הזית והתיבול, ניתן להוסיף או לגרוע ירקות על פי העדפה.
משטחים בתבנית אפייה ומכסים טוב עם נייר כסף.
אופים כ-60 דקות, עד שכל הירקות רכים.
מסירים את נייר הכסף וצולים את הירקות, אפשר מתחת לגריל (מספר דקות) נוספות, עד שהם משחימים.
מגישים בארוחה בשרית או עם דגים, או כמנה חלבית חמה בתוספת יוגורט, פרמזן וכדומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0