המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים ווק עם שמן ומטגנים במהירות את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם.
מוסיפים ג'ינג'ר, שום, ומרק תיבול פטריות ומערבבים.
מוסיפים קטשופ וסויה, מלח ופלפל ומערבבים בשנית.
מוסיפים את שמן השומשום, מערבבים / מקפיצים עד שכל הירקות עטופים ברוטב, ומסירים מהאש.
ניתן לאכול קר או חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0