המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הכבד על אש גבוהה כ2 דקות ולהניח בצד.
לטגן את הבצל.
כשהבצל מתחיל להשחים להוסיף את הכבדים, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות על אש בינונית.
לתבל במלח ופלפל שחור, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות, עד שהכבדים משנים את צבעם והם כבר לא אדומים.
להכניס את הכבדים והבצל לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף ביצה קשה ולטחון בזהירות, עד לקבלת תערובת מעט גבשושית, אבל לא עיסתית.
להוציא לקערה, להוסיף מיונז ולערבב.
לטעום, לתקן תיבול ולשמור בכלי סגור עד ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0