המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל, חוויאג', פלפל ומלח (לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים).
מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה.
באותה המחבת מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן.
מוסיפים למחבת את הריבה (ניתן להשתמש גם בריבת תפוז סיני באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה.
מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה (אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין).
מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0