המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הביסקוויטים ואגוזי המלך שמים בקערה גדולה ומרסקים.
בסיר קטן שמים את השוקולד, הסוכר, הקקאו והקוניאק, ומוסיפים טיפה מים (לבינתיים).
שמים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים את הכל ולאט לאט מוסיפים טיפה מים לפי העין וכשכל החומרים בסיר נמסו ואין אפילו גוש קטן אחד מכבים את האש ומחכים כחמש דקות שהתערובת תתקרר.
מוסיפים את התערובת לקערה עם הביסקוויטים המרוסקים והאגוזים ומערבבים הכל בידיים (כמובן נקיות). כשהכל מעורבב שמים את הקערה במקרר לעשרים דקות.
מוציאים את הקערה, מערבבים שוב ומגלגלים לכדורים.
שופכים לצלחת עם קוקוס (אפשר גם סוכריות צבעוניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגלגלים את כדורי השוקולד.
את הכדורים המוכנים שמים שוב במקרר ויום למחרת מוציאים ומגישים קר וצונן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0