המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים כל מצה ל-4 חלקים.
בין כל 2 חלקים שמים 2 חתיכות פסטרמה כך שנוצר סנדוויץ.
טובלים את הסנדוויצ'ים ביסודיות ומכל הצדדים בביצים טרופות.
לאחר מכן מצפים בקמח מצה מכל הצדדים כמו בשניצל.
מחמממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה-השחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0