מערבבים היטב את כל החומרים ומשרים את הכנפיים במרינדה, בכלי מכוסה במקרר למשך לילה שלם.
שלב 3
15 דקות
מחממים תנור אפייה לחום גבוה (220 מעלות). מרפדים תבנית גדולה בנייר אלומיניום ומסדרים עליו את הכנפיים בשכבה אחת, יחד עם הרבה מהמרינדה (שומרים קצת בצד). אופים 15 דקות.
שלב 4
15 דקות
הופכים, מברישים את הכנפיים בשארית המרינדה ששמרנו ואופים עוד 15 דקות, עד שהכנפיים משחימות היטב.
שלב 5
0 דקות
מגישים כך או שזורים על הכנפיים עוד כוסברה קצוצה ומטפטפים מעל מיץ לימון.
שלב 1
מתוך
5
מחלקים כל כנף לשני חצאים.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים היטב את כל החומרים ומשרים את הכנפיים במרינדה, בכלי מכוסה במקרר למשך לילה שלם.
שלב 3
מתוך
5
מחממים תנור אפייה לחום גבוה (220 מעלות). מרפדים תבנית גדולה בנייר אלומיניום ומסדרים עליו את הכנפיים בשכבה אחת, יחד עם הרבה מהמרינדה (שומרים קצת בצד). אופים 15 דקות.
שלב 4
מתוך
5
הופכים, מברישים את הכנפיים בשארית המרינדה ששמרנו ואופים עוד 15 דקות, עד שהכנפיים משחימות היטב.
שלב 5
מתוך
5
מגישים כך או שזורים על הכנפיים עוד כוסברה קצוצה ומטפטפים מעל מיץ לימון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0