המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחלקים כל כנף לשניים. במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, אבל כך שהשמן אינו לוהט.
מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן, בקבוצות קטנות לפחות 5 דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.
בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים יחד. כשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.
מגישים על סלט ירוק, ולא שוכחים מפיות לניגוב הידיים למרות שהאורחים מלקקים את האצבעות!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0