מייבשים את הטופו בעזרת נייר מגבת וקורעים אותו לצ'אנקים בגודל בינוני לתוך קערת המרינדה. מערבבים היטב, עד שכל הטופו יצופה במרינדה.
מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומערבבים.
שלב 3
25 דקות
מעבירים את הטופו לתבנית משומנת ומשפריצים מעל עוד קצת שמן לשיזוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות, עד שהטופו נהיה זהוב ומעט קריספי.
שלב 4
5 דקות
מכינים את הרוטב - שמים במחבת כף שמן (אפשר גם חמאה), ואחרי דקה מוסיפים 2 כפות רוטב ברביקיו, 1 כף רוטב צ'ילי ומערבבים. כשהטופו מוכן מוסיפים אותו לרוטב ומערבבים. דואגים שהטופו יהיה מצופה היטב. כשכל הטופו עטוך ברוטב מעבירים לצלחת עם מלא בצל ירוק.
מייבשים את הטופו בעזרת נייר מגבת וקורעים אותו לצ'אנקים בגודל בינוני לתוך קערת המרינדה. מערבבים היטב, עד שכל הטופו יצופה במרינדה.
מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומערבבים.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים את הטופו לתבנית משומנת ומשפריצים מעל עוד קצת שמן לשיזוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות, עד שהטופו נהיה זהוב ומעט קריספי.
שלב 4
מתוך
4
מכינים את הרוטב - שמים במחבת כף שמן (אפשר גם חמאה), ואחרי דקה מוסיפים 2 כפות רוטב ברביקיו, 1 כף רוטב צ'ילי ומערבבים. כשהטופו מוכן מוסיפים אותו לרוטב ומערבבים. דואגים שהטופו יהיה מצופה היטב. כשכל הטופו עטוך ברוטב מעבירים לצלחת עם מלא בצל ירוק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0