מסלקים את העלים החיצוניים של הכרוב. חותכים לרצועות באורך של 5 ס"מ ורוחב של 1-2 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את עלי הדפנה וזרעי הכמון. אחרי כמה שניות, כשעלי הדפנה משנים את צבעם, מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב עוד חצי דקה-דקה. העדשים ישנו את צבעם לצהוב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים, תוך כדי ערבוב.
שלב 4
0 דקות
סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהכרוב מתרכך - בערך עשרים דקות עד חצי שעה.
שלב 1
מתוך
4
מסלקים את העלים החיצוניים של הכרוב. חותכים לרצועות באורך של 5 ס"מ ורוחב של 1-2 ס"מ.
שלב 2
מתוך
4
מחממים את השמן על אש גבוהה ומוסיפים את עלי הדפנה וזרעי הכמון. אחרי כמה שניות, כשעלי הדפנה משנים את צבעם, מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן, תוך ערבוב עוד חצי דקה-דקה. העדשים ישנו את צבעם לצהוב.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הכרוב ושאר התבלינים וממשיכים לטגן על אש גבוהה עוד דקה-שתיים, תוך כדי ערבוב.
שלב 4
מתוך
4
סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל על אש קטנה, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהכרוב מתרכך - בערך עשרים דקות עד חצי שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0