המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי.
לאחר שהרתחנו את הכרוב מפרידים לעלים.
מניחים עלה כרוב עך משטח חלק, כשצד "העורקים" כלפי מעלה , מניחים מילוי בקמה הרוב אלינו ומגלגלים כמו סיגר (קיפול מכל צד וגלגול) מסדרים בסיר כאשר "התפר" כלפי מטה.
מוסיפים רסק עגבניות, בצל קצוץ, מלח, פלפל וכמון. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה שעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0