המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית במשך כ-20-15 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מדי.( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר.
מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש דקות.
בינתיים טורפים ביצה עם פפריקה מתוקה, אבקת שום (ניתן להמיר ל-3 שיני שום כתושות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן.
מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים (כ-3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים). טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם.
מחממים שמן ומטגנים במחבת במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0