המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לא לשכוח להעביר את הבצק מהמקפיא למקרר לילה לפני, ומהמקרר לשיש כשלוש-ארבע שעות לפני השימוש.
מתחילים בכרובית: קוצצים גס (לחתיכות בגודל של, נגיד, חרצן של מישמש או שזיף). שמים בסיר רחב יחד עם המים, השמן, מלח והרבה פלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל להישרף למטה. מערבבים שוב ומחכים שוב עד שהתחתית נצרבת היטב. מערבבים שוב וממשיכים. בסך הכל, זה אמור לקחת בסביבות30 דקות. תתקבל כרובית קצת שרופה, שחומה ומאוד-מאוד טעימה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
שוטחים עלה פילו על משטח העבודה. מניחים בשלישו התחתון (הצר) 4 כפות כרובית צרובה. מקפלים שוליים משני הצדדים (הארוכים) פנימה ואז מגלגלים ממך קדימה, לסיגר גדול ושמן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על כך עם כל הכרובית והפילו.
מלטפים את הסיגרים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהפילו מזהיב. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0