להוסיף לסיר רחב ושטוח את השמן. לחמם ולהוסיף את הכרעיים החצויות. לטגן את הכרעיים מכל הצדדים עד שמתקבל גוון זהוב. להוציא את העוף מהסיר ולהעביר לכלי.
שלב 2
5 דקות
להוסיף לסיר את הבצל הקצוץ, את השום הכתוש, את הרוזמרין והתימין ולטגן תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.
שלב 3
0 דקות
להחזיר לסיר את הכרעיים החצויות, לתבל את העוף במלח ופלפל. לצקת לסיר את ציר העוף והיין הלבן ולהביא לרתיחה.
שלב 4
120 דקות
להנמיך את הלהבה לנמוכה, לכסות את הסיר במכסה ולבשל במשך כ-120 דקות, עד שהבשר יהיה רך.
שלב 5
10 דקות
מערבבים בקערית את הדבש והחומץ הבלסמי ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. יוצקים את תערובת הדבש והחומץ לסיר, וממשיכים לבשל על להבה גבוהה וללא מכסה במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מעטרים עם עלי רוזמרין.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם לצד אורז.
שלב 1
מתוך
6
להוסיף לסיר רחב ושטוח את השמן. לחמם ולהוסיף את הכרעיים החצויות. לטגן את הכרעיים מכל הצדדים עד שמתקבל גוון זהוב. להוציא את העוף מהסיר ולהעביר לכלי.
שלב 2
מתוך
6
להוסיף לסיר את הבצל הקצוץ, את השום הכתוש, את הרוזמרין והתימין ולטגן תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.
שלב 3
מתוך
6
להחזיר לסיר את הכרעיים החצויות, לתבל את העוף במלח ופלפל. לצקת לסיר את ציר העוף והיין הלבן ולהביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
6
להנמיך את הלהבה לנמוכה, לכסות את הסיר במכסה ולבשל במשך כ-120 דקות, עד שהבשר יהיה רך.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים בקערית את הדבש והחומץ הבלסמי ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. יוצקים את תערובת הדבש והחומץ לסיר, וממשיכים לבשל על להבה גבוהה וללא מכסה במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מעטרים עם עלי רוזמרין.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם לצד אורז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0