המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מלהיטים סיר כבד על האש ומטגנים בו את כרעי העוף משני הצדדים ללא שמן (העוף יפריש שומן בעצמו). מוציאים לקערה.
מזהיבים בשומן שנותר בסיר את הבצל והשום (אם ממש חסר שומן, אפשר להוסיף עוד שתי כפות שמן).
מוסיפים את כל החומרים (כולל הכרעיים המוזהבים) לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעה על אש קטנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0