המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת גדולה "סוגרים" את הנתח - מטגנים במעט שמן מכל הצדדים לצבע שחום.
חותכים את הבצל לרבעים, את תפוחי האדמה, הבטטה והגזר לקוביות, את הכרישה חותכים לפיסות של שני ס"מ בערך. רצוי לשטוף את הכרישה גם לאחר שפורסים אותה.
כך גם עם שאר ירקות השורש שמוסיפים. מעבירים את הבשר והירקות לתבנית חסינת אש, מוסיפים את היין. סוגרים הרמטית בנייר אפייה ובנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך 240 דקות.
מצננים את הבשר, מוציאים מהתבנית, ופורסים.
בסיר נפרד מערבבים היטב שתי כוסות מים עם אבקת מרק הפטריות של אסם. את הרוטב שנותר בתבנית מעבירים לסיר, מרתיחים ביחד תוך בחישה.
מחזירים לתבנית את הבשר והירקות, מחממים מעט בתנור, יוצקים את הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0