המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הבטטות במים, או מכניסים לתנור עד ריכוך מלא, ומרסקים אותן.
מטגנים את הבצל עם השמן, עד להזהבה.
מערבבים בקערה את הבטטות והבצל, ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב.
מצננים את התערובת במקרר כשעה.
מרטיבים את הידיים, ומגלגלים את הלביבות. מטגנים במחבת בינונית עם שמן עד מחציתה (טיגון חצי עמוק). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אפשר להכין את הבלילה ערב מראש? ולטגן יום למחרת
היי, אפשר. חג שמח
לא אוהבת לביבות מטוגנות. הכל אפשרי לאפות ובתפוצה יותר טובה.
הצג מתכונים נוספים
הערות 2