המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים למשך 3 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים היטב ומניחים לצינון קל.
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הקמח, הקורנפלור, סוכר, פירורי הלחם ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה. ואז מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת דביקה אבל לא מדי.
מחממים שמן במחבת רחבה על חום בינוני.
יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
מניחים את הלביבות על רשת טיגון להסרת עודפי שמן.
אופציה לקישוט והגשה - מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט ריבה, או טובלים בתערובת סוכר וקינמון. חשוב לא לבשל את האטריות יותר מדי כדי לשמור על מרקם יציב בלביבות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4