שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. משאירים כ-15 דקות וסוחטים ביד את עודף המים.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הקישואים הסחוטים עם חלמוני הביצים, גבינת הפטה, הבצל הירוק, הקמח, אבקת האפייה והנענע. מתבלים במלח ובפלפל שחור. אם רוצים להכין לביבות גדולות, אפשר להוסיף עוד קצת קמח, שמסייע ליציבות.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.
שלב 4
0 דקות
מחממים את החמאה או שמן הזית במחבת גדולה, על אש בינונית. יוצקים מעט מהעיסה בהתאם לגודל הלביבה הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות. מספיגים מהשמן על מגבות נייר.
שלב 5
1 דקות
מומלץ להגיש עם יוגורט.
ניתן להמיר את הקמח לקמח מלא ולהגיש עם שמנצ חמוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. משאירים כ-15 דקות וסוחטים ביד את עודף המים.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את הקישואים הסחוטים עם חלמוני הביצים, גבינת הפטה, הבצל הירוק, הקמח, אבקת האפייה והנענע. מתבלים במלח ובפלפל שחור. אם רוצים להכין לביבות גדולות, אפשר להוסיף עוד קצת קמח, שמסייע ליציבות.
שלב 3
מתוך
5
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.
שלב 4
מתוך
5
מחממים את החמאה או שמן הזית במחבת גדולה, על אש בינונית. יוצקים מעט מהעיסה בהתאם לגודל הלביבה הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות. מספיגים מהשמן על מגבות נייר.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ להגיש עם יוגורט.
ניתן להמיר את הקמח לקמח מלא ולהגיש עם שמנצ חמוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1