המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל, מוסיפים את המים, מלח, פלפל, עלי דפנה ואגוז מוסקט.
מוסיפים את הבשר והפטרוזיליה, ומערבבים עד שהבשר משנה את צבעו.
מועכים את התפו"א, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וכורכום, מוסיפים 2 כפות שמן וביצה, ומערבבים.
לוקחים חופן מהתפו"א, פותחים ומכניסים פנימה מתערובת הבשר. סוגרים היטב תוך כדי גלגול עם היד, כמו קציצה מאורכת גדולה.
מטגנים את הקציצה בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0