מניחים בקערה את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים קצת בכף עץ.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את קמח המצה (או פירורי לחם באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים. (העיסה צריכה להיות יציבה ולא מתפרקת. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח-מצה).
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן במחבת בגובה סנטימטר.
שלב 4
0 דקות
מניחים במחבת החמה כף גדושה מהעיסה, ומשטחים אותה קצת.
שלב 5
0 דקות
מטגנים כשלוש דקות מכל צד על אש בינונית.
שלב 1
מתוך
5
מניחים בקערה את תפוחי האדמה המגורדים, הביצים, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים קצת בכף עץ.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את קמח המצה (או פירורי לחם באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים. (העיסה צריכה להיות יציבה ולא מתפרקת. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח-מצה).
שלב 3
מתוך
5
מחממים שמן במחבת בגובה סנטימטר.
שלב 4
מתוך
5
מניחים במחבת החמה כף גדושה מהעיסה, ומשטחים אותה קצת.
שלב 5
מתוך
5
מטגנים כשלוש דקות מכל צד על אש בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0