ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב טוב. מוסיפים את החלב ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. מוסיפים את גבינת הקשקבל.
שלב 4
15 דקות
משמנים תבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) ויוצקים מעט מרוטב העגבניות. מסדרים שכבה של עלי לזניה ומעליה רוטב בשאמל. מוסיפים שכבה של תערובת הגבינות. חוזרים על הפעולה עד לסיום החומרים, וכן עלי הלזניה מכוסים ברוטב.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגורדת.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ-40 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את רוטב העגבניות יחד עם השמנת כ-5 דקות.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את כל הגבינות עם הריחן.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב טוב. מוסיפים את החלב ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. מוסיפים את גבינת הקשקבל.
שלב 4
מתוך
6
משמנים תבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) ויוצקים מעט מרוטב העגבניות. מסדרים שכבה של עלי לזניה ומעליה רוטב בשאמל. מוסיפים שכבה של תערובת הגבינות. חוזרים על הפעולה עד לסיום החומרים, וכן עלי הלזניה מכוסים ברוטב.
שלב 5
מתוך
6
מפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגורדת.
שלב 6
מתוך
6
אופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0