מערבבים ביצים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והתבלינים.
*ניתן להמיר את הריקוטה בגבינת קוטג', לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים את רוטב העגבניות על התבנית וממשיכים כך: מעל הרוטב, מניחים מצה, שוב רוטב, תערובת גבינה, מוצרלה מגורדת, חלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.
שלב 4
0 דקות
אם אפשר, לאחר כל שכבה רצוי להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.
שלב 5
0 דקות
אופים בחום של 175 מעלות לערך במשך כ-45 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מרטיבים את המצות, ומניחים על נייר סופג.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים ביצים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והתבלינים.
*ניתן להמיר את הריקוטה בגבינת קוטג', לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
5
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים את רוטב העגבניות על התבנית וממשיכים כך: מעל הרוטב, מניחים מצה, שוב רוטב, תערובת גבינה, מוצרלה מגורדת, חלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.
שלב 4
מתוך
5
אם אפשר, לאחר כל שכבה רצוי להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.
שלב 5
מתוך
5
אופים בחום של 175 מעלות לערך במשך כ-45 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0