המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום וטחון צמחוני, ומערבבים.
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל שחור וסוכר, ומערבבים עד לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות נוספות, ומסירים מהאש (במידה והתערובת סמיכה מאוד - ניתן להוסיף כ-1/2 כוס מים רותחים).
מקררים מעט את התערובת.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מניחים שכבת עלי לזניה בתחתית התבנית, עליה מורחים 2-3 כפות רוטב ומעל 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגורדת.
חוזרים על תהליך שוב 3 פעמים.
אופים את הלזניה 25 דקות, עד שפני הלזניה זהובות והלזניה מוכנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1