המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית מלבנית עמוקה באורך 30 ס"מ בערך.
יוצקים מעט רוטב. מניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מכסים בשכבת רוטב דקה עד שלא רואים את העלים ומכסים שוב בעלים, חופפים מעט. חוזרים על הפעולה עד שנגמרים עלי הלזניה ומכסים פעם אחרונה בשכבה דקה של רוטב.
סוגרים בנייר אלומיניום מהדקים את השוליים היטב. אופים בתנור 30 דקות.
מוציאים ומסירים את נייר האלומיניום. פורסים דק את הגבינה ומסדרים את הפרוסות על הלזניה. אופים, לא מכוסה, עוד 10 דקות.
בוזקים את הצנוברים ואופים עוד 5 דקות.
מצננים 5 דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0