שמים בקערה את הקוטג', ביצים, בזיליקום ומלח-פלפל. מערבבים לבלילה אחידה.
שלב 2
0 דקות
בקערה אחרת שמים את רסק העגבניות, מעט מים (שיהיה סמיך אבל קצת נוזלי) ופפריקה. ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
בתבנית שמים קצת מרוטב העגבניות, מעל את עלי הלזניה, את תערובת הקוטג' ומעל שוב את רוטב העגבניות. ושוב, עלי לזניה ושוב את הקוטג' ורוטב העגבניות וכך עושים עוד 4-5 שכבות.
שלב 4
0 דקות
בשכבה האחרונה מניחים את עלי הלזניה, מעל את הקוטג', רוטב העגבניות ומעל כל זה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת.
שלב 5
0 דקות
מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה מזהיבה.
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערה את הקוטג', ביצים, בזיליקום ומלח-פלפל. מערבבים לבלילה אחידה.
שלב 2
מתוך
5
בקערה אחרת שמים את רסק העגבניות, מעט מים (שיהיה סמיך אבל קצת נוזלי) ופפריקה. ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
בתבנית שמים קצת מרוטב העגבניות, מעל את עלי הלזניה, את תערובת הקוטג' ומעל שוב את רוטב העגבניות. ושוב, עלי לזניה ושוב את הקוטג' ורוטב העגבניות וכך עושים עוד 4-5 שכבות.
שלב 4
מתוך
5
בשכבה האחרונה מניחים את עלי הלזניה, מעל את הקוטג', רוטב העגבניות ומעל כל זה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת.
שלב 5
מתוך
5
מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה מזהיבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0