ניתן להכין בתבנית מלבנית 20 X30
או בכל תבנית מלבנית אחרת שמתאימה.
שלב 2
5 דקות
להכנת הבשמל: מחממים בסיר 100 גרם חמאה ו-4 כפות קמח, מערבבים ומוסיפים בהדרגה 1 כפית מלח ו-3 כוסות חלב, תוך כדי ערבוב עם מטרפה, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מסירים מהאש.
שלב 3
3 דקות
להכנת הקראמבל: מערבבים יחד 4 כפות פירורית זהב, 3 כפות שמן זית, 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת, 1 כפית שום כתוש או שום גבישי ו-1 כף עלי תימין.
שלב 4
5 דקות
להרכבה: שמים בתבנית 2 כפות מהרוטב עגבניות-בזיליקום ומורחים על התחתית, מסדרים עלי לזניה ומניחים מעל בשמל, מעל רוטב עגבניות ומעל גבינת מוצרלה מגוררת.
שלב 5
5 דקות
שמים עוד עלי לזניה ומעל שוב בשמל, רוטב עגבניות-בזיליקום וגבינת מוצרלה מגוררת.
שמים עלי לזניה לשכבה שלישית ומעל בשמל וקראמבל.
שלב 6
35 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות.
שלב 1
מתוך
6
ניתן להכין בתבנית מלבנית 20 X30
או בכל תבנית מלבנית אחרת שמתאימה.
שלב 2
מתוך
6
להכנת הבשמל: מחממים בסיר 100 גרם חמאה ו-4 כפות קמח, מערבבים ומוסיפים בהדרגה 1 כפית מלח ו-3 כוסות חלב, תוך כדי ערבוב עם מטרפה, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
6
להכנת הקראמבל: מערבבים יחד 4 כפות פירורית זהב, 3 כפות שמן זית, 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת, 1 כפית שום כתוש או שום גבישי ו-1 כף עלי תימין.
שלב 4
מתוך
6
להרכבה: שמים בתבנית 2 כפות מהרוטב עגבניות-בזיליקום ומורחים על התחתית, מסדרים עלי לזניה ומניחים מעל בשמל, מעל רוטב עגבניות ומעל גבינת מוצרלה מגוררת.
שלב 5
מתוך
6
שמים עוד עלי לזניה ומעל שוב בשמל, רוטב עגבניות-בזיליקום וגבינת מוצרלה מגוררת.
שמים עלי לזניה לשכבה שלישית ומעל בשמל וקראמבל.
שלב 6
מתוך
6
אופים בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0