המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבל בצק רטוב מאוד.
מרפדים תבנית מאורכת ("אינגליש קייק") באורך כ-30 ס"מ בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת.
אם רוצים לחם עם קרום רך, יוצקים מעל כיכר הלחם מעט שמן זית ומורחים. אם רוצים לחם עם קרום קשה ופריך, מחליפים את השמן במים (וחוזרים על ההברשה במים באמצע האפייה).
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהלחם משחים.
מוציאים מהתנור וממתינים לפחות רבע שעה לפני שפורסים (אחרת הלחם יתפורר בעת הפריסה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0