שמים בקערת המיקסר את כל הקמחים, הסוכר החום, שמן הסויה והמים, ומערבלים במשך 3 דקות באופן איטי.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את השמרים לתערובת ומערבלים במשך דק 3 מוסיפים את המלח ומערבלים במשך 6-5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הגרעינים (גרעיני חמניות, שיבולת שועל, דוחן ושומשום) ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
60 דקות
מתפיחים את התערובת בטמפרטורת החדר למשך 60 דקות.
שלב 5
60 דקות
לשים את הבצק ומחזירים לתפיחה לעוד 60 דקות.
שלב 6
0 דקות
מכינים מהבצקים לחמים גדולים, בינוניים או לחמניות.
שלב 7
0 דקות
להכנת לחמים: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים ויוצרים מכל כדור ככר עגולה.
שלב 8
0 דקות
מניחים את הלחמים בתבניות אפיה ומקפידים לשמור על מרווח בין הככרות, כדי שיהיה מקום ללחמים לתפוח.
שלב 9
0 דקות
אחר שעה וחצי של התפחת הלחמים מחממים את התנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
שלב 10
0 דקות
חורצים חריץ לאורך כל אחד מהלחמים.
שלב 11
0 דקות
אפשר לפזר תערובת של דגנים מעל הלחם אך יש להרטיב / להבריש במים את הבצק לפני פיזורם.
שלב 12
0 דקות
לפני שמכניסים את התבניות לתנור מתיזים מעט מים בתוך התנור באמצעות שפריצר, סוגרים את דלת התנור וממתינים מספר שניות. מתיזים מעט מים באמצעות שפריצר על הלחמים, מכניסים אותם לתנור, סוגרים את דלת התנור ומורידים את הטמפרטורה ל- 170 מעלות.
שלב 13
35 דקות
אופים את הלחמים במשך 30-35 דקות.
שלב 1
מתוך
13
שמים בקערת המיקסר את כל הקמחים, הסוכר החום, שמן הסויה והמים, ומערבלים במשך 3 דקות באופן איטי.
שלב 2
מתוך
13
מוסיפים את השמרים לתערובת ומערבלים במשך דק 3 מוסיפים את המלח ומערבלים במשך 6-5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 3
מתוך
13
מוסיפים את הגרעינים (גרעיני חמניות, שיבולת שועל, דוחן ושומשום) ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
13
מתפיחים את התערובת בטמפרטורת החדר למשך 60 דקות.
שלב 5
מתוך
13
לשים את הבצק ומחזירים לתפיחה לעוד 60 דקות.
שלב 6
מתוך
13
מכינים מהבצקים לחמים גדולים, בינוניים או לחמניות.
שלב 7
מתוך
13
להכנת לחמים: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים ויוצרים מכל כדור ככר עגולה.
שלב 8
מתוך
13
מניחים את הלחמים בתבניות אפיה ומקפידים לשמור על מרווח בין הככרות, כדי שיהיה מקום ללחמים לתפוח.
שלב 9
מתוך
13
אחר שעה וחצי של התפחת הלחמים מחממים את התנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
שלב 10
מתוך
13
חורצים חריץ לאורך כל אחד מהלחמים.
שלב 11
מתוך
13
אפשר לפזר תערובת של דגנים מעל הלחם אך יש להרטיב / להבריש במים את הבצק לפני פיזורם.
שלב 12
מתוך
13
לפני שמכניסים את התבניות לתנור מתיזים מעט מים בתוך התנור באמצעות שפריצר, סוגרים את דלת התנור וממתינים מספר שניות. מתיזים מעט מים באמצעות שפריצר על הלחמים, מכניסים אותם לתנור, סוגרים את דלת התנור ומורידים את הטמפרטורה ל- 170 מעלות.
שלב 13
מתוך
13
אופים את הלחמים במשך 30-35 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0