המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם גבינה וקוטג'.
מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינות הקשות, ומעבדים עד לקבלת בצק רך ודביק.
ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן, בתערובת עד כשני שליש גובה. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0