המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לקערה, יוצרים גומה ומוסיפים את השמן והרוויון, מערבבים עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מוציאים למשטח מקומח מעט ומרדדים בעזרת הידיים לעובי 1.5 ס"מ, קורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר 5 ס"מ ומניחים על נייר אפיה בתבנית התנור.
אוספים את שאריות הבצק ולשים ומרדדים שוב וקורצים את יתרת העיגולים.
מכניסים לתנור לאפיה כ-12 דקות או עד שהלחמניות משחימות מעט. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1