המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חשוב לבחור לפת קטנה. מקלפים, רוחצים ופורסים את הלפת.
מסדרים בצנצנת זכוכית נקיה שכבות של לפת, סלק, שום ועלי סלרי.
מחממים את המים (אין צורך להרתיח) וממיסים בהם תוך ערבוב את המלח. מוסיפים את החומץ.
שופכים את התחמיץ על הירקות. חשוב שהתחמיץ יעבור את קו הירקות.
סוגרים את צנצנת הזכוכית עם מכסה.
מעמידים במקום חמים, ליד חלון עם שמש, למשל.
הירקות מוכנים לאחר 7-10 ימים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0