מרטיבים את פרוסות הלחם (אפשר להשתמש גם בחצי קילו קמח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ביחד עם הבורגול והתבלינים, עד לקבלת עיסה.
שלב 2
0 דקות
מניחים כחצי שעה על מנת לרכך את הבורגול.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים מחצית מהבורגול בתבנית לשכבה אחידה, עובדים עם הידיים ומהדקים מעט.
שלב 4
0 דקות
מסדרים מעל את המלית, ומעליה משטחים את המחצית שנייה של עיסת הבורגול.
שלב 5
0 דקות
בעזרת סכין יוצרים חתכים בצורת מעוינים, על מנת לספוג את החום.
שלב 6
45 דקות
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-45 דקות, או עד להשחמה.
שלב 7
0 דקות
מוציאים ויוצקים מעט שמן זית על החריצים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מרטיבים את פרוסות הלחם (אפשר להשתמש גם בחצי קילו קמח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ביחד עם הבורגול והתבלינים, עד לקבלת עיסה.
שלב 2
מתוך
7
מניחים כחצי שעה על מנת לרכך את הבורגול.
שלב 3
מתוך
7
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים מחצית מהבורגול בתבנית לשכבה אחידה, עובדים עם הידיים ומהדקים מעט.
שלב 4
מתוך
7
מסדרים מעל את המלית, ומעליה משטחים את המחצית שנייה של עיסת הבורגול.
שלב 5
מתוך
7
בעזרת סכין יוצרים חתכים בצורת מעוינים, על מנת לספוג את החום.
שלב 6
מתוך
7
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-45 דקות, או עד להשחמה.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים ויוצקים מעט שמן זית על החריצים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0