מעבירים קמח שמרים, מלח ומים לקערת המיקסר ולשים במשך כ-10 דקות.
שלב 2
60 דקות
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. יוצרים כדור בצק, ומעבירים לקערה משומנת לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 3
0 דקות
מניחים את הבצק על משטח מקומח ומוציאים את האוויר. מחלקים ל-2 כדורים.
שלב 4
0 דקות
עיצוב ומילוי: מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני. מפזרים על כל עלה גבינת פקורינו מגוררת, וגבינה בולגרית מגוררת. מעל מפזרים את חתיכות הזיתים. מקפלים את העלה כרולדה.
שלב 5
0 דקות
חותכים את הרולדה לכ-18-2 פרוסות. מניחים כל פרוסה על תבנית אפייה, שעל תחתיה מונח נייר אפייה. מניחים את הפרוסות במרחקים.
שלב 6
30 דקות
מכסים את התבנית במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-30 דקות.
שלב 7
0 דקות
מברישים את דפנות הפרוסה בביצה טרופה.
שלב 8
20 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את המאפה במשך כ-20 דקות, עד שמקבל גוון זהוב. מוציאים ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
8
מעבירים קמח שמרים, מלח ומים לקערת המיקסר ולשים במשך כ-10 דקות.
שלב 2
מתוך
8
מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. יוצרים כדור בצק, ומעבירים לקערה משומנת לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 3
מתוך
8
מניחים את הבצק על משטח מקומח ומוציאים את האוויר. מחלקים ל-2 כדורים.
שלב 4
מתוך
8
עיצוב ומילוי: מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני. מפזרים על כל עלה גבינת פקורינו מגוררת, וגבינה בולגרית מגוררת. מעל מפזרים את חתיכות הזיתים. מקפלים את העלה כרולדה.
שלב 5
מתוך
8
חותכים את הרולדה לכ-18-2 פרוסות. מניחים כל פרוסה על תבנית אפייה, שעל תחתיה מונח נייר אפייה. מניחים את הפרוסות במרחקים.
שלב 6
מתוך
8
מכסים את התבנית במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-30 דקות.
שלב 7
מתוך
8
מברישים את דפנות הפרוסה בביצה טרופה.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את המאפה במשך כ-20 דקות, עד שמקבל גוון זהוב. מוציאים ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0