המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות, תוכנית עליון תחתון.
מתחילים בעלי הפילו - מושחים כל עלה בחמאה ומכווצצים אותו.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ומניחים את הדפים אחד לצד השני, עד שכל התבנית מלאה.
מעבירים ל-20 דקות לתנור להשחמה.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את רוטב הפרפקטו בזיליקום, שמנת, שום ומלח, ומוזגים מעל העלי פילו שהושחמו.
מפזרים מעל את הגבינות, תוספות אהובות כמו - זיתים, תירס, פטריות, על אורגנו ועוד.
מחזירים לתנור לעוד 15-20 דקות עד שהגבינה מותכת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0