המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-5 דק' עד לתערובת אחידה.
מכסים במגבת ל-120 דקות.
מחלקים את הבצק ל-20 חלקים. כל חלק משטחים לריבוע וממלאים בכף שוקולד ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מכסים את הבורקסים למשך 120 דקות, לתפיחה נוספת.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
לאחר תפיחה מברישים בביצה טרופה.
אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0