המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל בשמן זית עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.
בסיר נפרד מבשלים עדשים עם הרבה מים, כמו פסטה, כ-25 דקות. מסננים ושומרים את מי הבישול.
מבשלים את הפתיתים: על כל כוס פתיתים יוצקים חצי כוס ממי בישול העדשים ושלושת רבעי כוס מים, מוסיפים את העדשים המבושלות ואת התבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי בחישה עם מזלג פעם - פעמיים. יש להשאיר פתח קטן לאדים.
כעבור עשר דקות מכבים ומניחים את הסיר סגור ל-7 דקות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0