משרים את הכבדים בתרכיז התפוחים ורוטב הבסיס למשך לילה.
שלב 2
3 דקות
מטגנים במחבת את הבצל על אש נמוכה, עד להזהבה. כשהבצל זהוב, מוסיפים גזר מגורד, שום כתוש, ג'ינג'ר ואגוזים. מטגנים הכל ביחד במשך 2-3 דקות תוך ערבוב.
שלב 3
3 דקות
מוציאים את תכולת המחבת, ושומרים בצד. מטגנים באותה המחבת את הכבדים במשך 3 דקות מכל צד.
שלב 4
0 דקות
כשהכבד מוכן, טוחנים אותו ביחד עם הירקות המטוגנים. מוסיפים מחמאה, ומעבדים למוס חלק. מעבירים לכלי מכוסה, ומכניסים למקרר להתייצבות.
שלב 5
45 דקות
הכנת הבטטות: מחממים תנור לחום גבוה, מערבבים את חומרי המשרה ומורחים על הבטטות. אופים בתנור למשך 30-45 דקות, עד שהבטטות צלויות.
שלב 6
0 דקות
הרכבת המנה: יוצקים מהמוס לכוס עד לגובה של שני שליש. מניחים פרוסת בטטה, ומעליה עוד שכבה דקה של מוס. מעליה מניחים חצי ביצה קשה, מלח ופלפל. מעטרים בגרגירי רימון וזילוף של רוטב בסיס.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
משרים את הכבדים בתרכיז התפוחים ורוטב הבסיס למשך לילה.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים במחבת את הבצל על אש נמוכה, עד להזהבה. כשהבצל זהוב, מוסיפים גזר מגורד, שום כתוש, ג'ינג'ר ואגוזים. מטגנים הכל ביחד במשך 2-3 דקות תוך ערבוב.
שלב 3
מתוך
6
מוציאים את תכולת המחבת, ושומרים בצד. מטגנים באותה המחבת את הכבדים במשך 3 דקות מכל צד.
שלב 4
מתוך
6
כשהכבד מוכן, טוחנים אותו ביחד עם הירקות המטוגנים. מוסיפים מחמאה, ומעבדים למוס חלק. מעבירים לכלי מכוסה, ומכניסים למקרר להתייצבות.
שלב 5
מתוך
6
הכנת הבטטות: מחממים תנור לחום גבוה, מערבבים את חומרי המשרה ומורחים על הבטטות. אופים בתנור למשך 30-45 דקות, עד שהבטטות צלויות.
שלב 6
מתוך
6
הרכבת המנה: יוצקים מהמוס לכוס עד לגובה של שני שליש. מניחים פרוסת בטטה, ומעליה עוד שכבה דקה של מוס. מעליה מניחים חצי ביצה קשה, מלח ופלפל. מעטרים בגרגירי רימון וזילוף של רוטב בסיס.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0