המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את החצילים לפרוסות בעובי בינוני, ומשרים במלח כדי שהחצילים יגירו נוזלים.
בינתיים מכינים את המילוי. מטגנים את הבצלצלים, מוסיפים את העגבנייה, מתבלים, מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן בעדינות.
מערבבים ומוסיפים מיץ עגבניות, ומבשלים על אש קטנה.
מנגבים את החצילים מהנוזלים שהופרשו.
מכינים תבנית מלבנית, פורסים שכבה ראשונה של חצילים, שמים מעל מחצית מהמילוי, מכסים בשכבה נוספת של חצילים, מניחים שכבה נוספת של בשר.
מפזרים מעל שכבת פירורי לחם, אופים בחום בינוני גבוה כ-45 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0