מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, מוסיפים כוס מים וביצה, ולשים. מוסיפים מים בהתאם לצורך (הבצק צריך להיות רך, אך לא דליל מדי).
שלב 3
0 דקות
לקראת סוף הלישה, מוסיפים שתי כפות שמן ולשים עד שייפרד מהדפנות.
שלב 4
0 דקות
נותנים מנוחה לבצק למשך שעה, לאחר מכן לשים שוב.
שלב 5
0 דקות
מכינים עיגולים קטנים, ומניחים אותם במגש עם שמן למנוחה של עשרים דקות.
שלב 6
0 דקות
לאחר 20 דק, פותחים כל עיגול לעלה בקוטר 20 ס"מ בערך ומטגנים במחבת, הופכים את המופלטה ומוסיפים עליה מופלטה נוספת, רק כשמצטברות כ-15 מופלטות, מתחילים את כל התהליך מחדש.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את הקמח עם כפית סוכר וכף מלח.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, מוסיפים כוס מים וביצה, ולשים. מוסיפים מים בהתאם לצורך (הבצק צריך להיות רך, אך לא דליל מדי).
שלב 3
מתוך
6
לקראת סוף הלישה, מוסיפים שתי כפות שמן ולשים עד שייפרד מהדפנות.
שלב 4
מתוך
6
נותנים מנוחה לבצק למשך שעה, לאחר מכן לשים שוב.
שלב 5
מתוך
6
מכינים עיגולים קטנים, ומניחים אותם במגש עם שמן למנוחה של עשרים דקות.
שלב 6
מתוך
6
לאחר 20 דק, פותחים כל עיגול לעלה בקוטר 20 ס"מ בערך ומטגנים במחבת, הופכים את המופלטה ומוסיפים עליה מופלטה נוספת, רק כשמצטברות כ-15 מופלטות, מתחילים את כל התהליך מחדש.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0