המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הסינטה כחצי שעה במקרר עם 2 כפות סויה וכפית סודה לשתייה.
מסדרים את החצילים בתבנית ומורחים אותם בשמן זית. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות.
מבשלים את האטריות דקה אחת במים, מסירים ושוטפים במים קרים, שמים מעט שמן (כי לאטריות אורז יש תכונה להידבק לעצמן במהירות).
מחממים ווק או מחבת היטב.
מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים את הסינטה, שלא תהיה מוכנה לגמרי רק 50-60 אחוז. מי שיש לו ברנר בבית שייעזר מדי פעם כדי לשמור על החום של המחבת. מסירים את הסינטה מהאש ומעבירים לקערה.
מנגבים עם נייר את הווק. שמים שוב שמן זית מקפיצים את הבאק צ׳וי והבצל הירוק (החלק הלבן) כמה דקות.
מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר. מוסיפים את החצילים הקלויים.
מוסיפים את הבשר, האטריות אורז והבצל הירוק (החלק הירוק). מתבלים עם הטריאקי. מקפיצים הכל יחד כ-2 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0