המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הירקות, מסדרים על תבנית ממלחים ומפלפלים.
שוטפים את הדגים ומסדרים אותם על הירקות.
על כל דג מורחים כף שטוחה של רוטב פסטו, ממליחים ומפלפלים את הדגים.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0