המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים כל מלאווח לשניים ואופים אותו כ-9 דקות בשישים מעלות.
להכנת הרוטב: מטגנים עגבנייה חתוכה דק עם שום ובצל. מוסיפים מעט מים (3 כפות) ומבשלים כמה דק'. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים לפי הטעם.
מוצאים את המאלווח מהתנור, מורחים את הרוטב ומעל הרוטב שמים תוספות כמו: עגבנייה, תירס, גמבה, טונה וכיו"ב, מעל מוסיפים את הגבינה המגורדת.
אופים כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0