המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את שורשי הסלרי וחותכים לשמיניות.
קולפים את שיני השום ומניחים במחבת רחבה יחד עם שמיניות הסלרי. מכסים במרק עוף. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שמתרכך.
מעבירים למעבד מזון (יחד עם הנוזלים). מוסיפים את החמאה ומרסקים למחית אחידה. שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0