מעבדים יחד בבלנדר פרי וסוכר, עד שמתקבלת מחית חלקה לגמרי. מקררים.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הקרם: מערבבים 3 כפות חלב קר עם קורנפלור, מוסיפים חלמונים ומערבבים שוב.
שלב 3
0 דקות
מרתיחים את יתרת החלב עם הסוכר. חותכים מקל וניל לאורך, מגרדים גרגרי וניל לחלב, וגם מוסיפים את התרמיל הריק לחלב.
שלב 4
0 דקות
כשהחלב רותח יוצקים אותו על תערובת הקורנפלור, מערבבים היטב, יוצקים הכל חזרה אל סיר הבישול, חוזרים לאש ומרתיחים. תוך כדי ערבוב תמידי, יוצקים על מגש, מכסים מייד בניילון נצמד (צמוד) ומצננים.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הפודינג: מקציפים את כל החומרים כ-2.5 דק' (הקצפה לא חזקה מידי).
שלב 6
0 דקות
מרכיבים את המנה: מוציאים מקרם הוניל את תרמיל הוניל הריק. את המקל אפשר לנגב, להשאיר במקום חמים לייבוש ולהכניס לתוך צנצנת זכוכית, מוסיפים סוכר רגיל וסוגרים היטב, כך יש לנו כל הזמן סוכר וניל באיכות גבוהה.
שלב 7
0 דקות
מכניסים את קרם הוניל לתוך קערה, מערבבים היטב, מוסיפים חצי מפודינג הוניל עם פצפוצי שוקולד, מקפלים עם מקצף יד, מוסיפים את כל הפודינג ומקפלים שוב בעדינות לתוך התערובת.
שלב 8
0 דקות
יוצקים לכל כוס כף ממחית הפרי, מזלפים מעל עם שקית זילוף או עם כף חצי מכמות מוס הוניל, יוצקים שוב מחית פרי ומסיימים עם המוס הנותר.
שלב 1
מתוך
8
מעבדים יחד בבלנדר פרי וסוכר, עד שמתקבלת מחית חלקה לגמרי. מקררים.
שלב 2
מתוך
8
מכינים את הקרם: מערבבים 3 כפות חלב קר עם קורנפלור, מוסיפים חלמונים ומערבבים שוב.
שלב 3
מתוך
8
מרתיחים את יתרת החלב עם הסוכר. חותכים מקל וניל לאורך, מגרדים גרגרי וניל לחלב, וגם מוסיפים את התרמיל הריק לחלב.
שלב 4
מתוך
8
כשהחלב רותח יוצקים אותו על תערובת הקורנפלור, מערבבים היטב, יוצקים הכל חזרה אל סיר הבישול, חוזרים לאש ומרתיחים. תוך כדי ערבוב תמידי, יוצקים על מגש, מכסים מייד בניילון נצמד (צמוד) ומצננים.
שלב 5
מתוך
8
מכינים את הפודינג: מקציפים את כל החומרים כ-2.5 דק' (הקצפה לא חזקה מידי).
שלב 6
מתוך
8
מרכיבים את המנה: מוציאים מקרם הוניל את תרמיל הוניל הריק. את המקל אפשר לנגב, להשאיר במקום חמים לייבוש ולהכניס לתוך צנצנת זכוכית, מוסיפים סוכר רגיל וסוגרים היטב, כך יש לנו כל הזמן סוכר וניל באיכות גבוהה.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים את קרם הוניל לתוך קערה, מערבבים היטב, מוסיפים חצי מפודינג הוניל עם פצפוצי שוקולד, מקפלים עם מקצף יד, מוסיפים את כל הפודינג ומקפלים שוב בעדינות לתוך התערובת.
שלב 8
מתוך
8
יוצקים לכל כוס כף ממחית הפרי, מזלפים מעל עם שקית זילוף או עם כף חצי מכמות מוס הוניל, יוצקים שוב מחית פרי ומסיימים עם המוס הנותר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0